Badgäster del 2

De fortsätter att komma till oss, det trogna paret And. (eller som maken sa när han pratade med någon – en and och en anka..hehehe)

Iallafall så återvände de även igår och Hugo tog dem på en promenad. Eller snarare gästerna vaggade fram och kvackade lite, i lite låt-mig-vara-jag-varnar-dig stil och Hugo följde stillsamt efter i deras fotspår. Fyra varv runt dammen och sedan försvann följet ut på cykelvägen. Efter fem minuter tågade de åter in i trädgården. Herr och fru And först och sedan Hugo ett par meter bakom, med cykelhjälm på huvudet.

Jag skulle filmat! Det såg roligt ut :)

Jag hoppas att de fortsätter hälsa på ibland, det är ju gulligt!

Idag är känner jag mig som Trötter och vill helst bara krypa ihop och sova men jag tror det blir kaffe och bok på altanen, i solen. Jag tror det kan ge lite vila det med. Eftersom jag älskar Dan Browns böcker och jag nyligen börjat med den senaste, letar jag gärna upp stunder i stillhet då jag kan sjunka in i  Robert Langdons mystiska och händelserika liv.

Det är ofta jag inte kommer åt bloggen av någon anledning, så nu funderar jag på att byta plats. Trist att vara utestängd både nu och då. Vi får se hur det blir…

I morgon ska jag jobba!

Nu ska jag läsa!

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu