Besöksdag

Äntligen blev det av och det var jätteskönt, roligt och på något sätt hoppfullt. Besöket på jobbet, som från början var planerat till den dag när livet tog sin nya vändning. Samma dag vi fick vår diagnos skulle jag slutit upp på en bebisåterträff hos arbetskamraterna på LAH men LAH blev SMA och upptog hela min värld…

Idag blev det iallafall av och det väcktes en härlig känsla av att någonstans och ganska snart i framtiden kommer jag att återvända till att vara mig själv, Jessica, sjuksköterska, bara en vuxen bland andra vuxna, vara en i gänget.

Bubblan jag lever i kommer att försvinna och jag kommer att vilja komma hemifrån. Just nu känns det inte riktigt så men jag blev, idag, säker på att jag kommer att vilja det och jag kommer att vilja det snart. Det kändes härligt på något sätt!

Och inte bara det, Della fick fina kläder och blev jätteglad och tackar alla på LAH!

När jag hämtat Hugo ville han till Burger King så där gjorde vi ett besök vilket Della förgyllde med att skratta hjärtlig och länge :) åt Hugo och hans leksak….Underbart härligt!

När vi väl kom hem fick vi besök och barnen fick presenter och så även jag.  En skyddsängel och tröstande ord! Vackert och härligt det med! Dessutom fick jag fina tulpaner (som jag älskar) med fina ord (från den jag älskar).

En bra dag med andra ord!

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu