Dop

Dellas dag ska såklart också nämnas här. Den var kanske inte lika spännande för henne med dop som det var för oss med bröllop. Men iallafall….hon döptes i halva sin dopoutfit och ett par turkosa strumpbyxor. Prästen hade lite bråttom så ombytet blev ej fullständigt men söt var hon såklart ändå.

Hon fick sina namn och heter nu Della Alexandra och hon var inte så värst imponerad av cermonin. Prästen var otäck och hon ville helst att han skulle hålla sig på avstånd vilket inte var en lätt önskan att uppfylla. Men det gick bra och vid solosången som var Gabriellas sång då var hon lugn (hon gillar den!) och jag hade svårt att hålla tårarna borta.

Två härliga faddrar fick hon också, min storebror och Björns lillasyster. Och jag tror att de tar sin uppgift på största allvar ;)

En av faddrarnas uppgift är att kontrollera att dopvattnet är rent och när min bror hällde upp vattnet blev det noga kontrollerat och den som gjorde det mest noggrant av alla, de var Hugo. :)

Sammanfattningsvis är Della nöjd med dagen och hon fick många fina presenter. Men en nalle som spelar och sjunger samt en yogamatta vet hon inte vem som gett henne. Kanske någon vet?? (korten kom liksom på villovägar…)

Della är även hon glad och tacksam över andras kärlek och omtanke och skickar alla varsin kram!!

Jag ska så småningom försöka få ihop lite kort från dagen men tyvärr har vår kamera, som fungerar bra enbart i vissa situationer, endast fångat ett fåtal osuddiga bilder. Men det finns andra som dokumenterat bra!

2 Responses to “Dop”

  1. Å-M skriver:

    Puss!

  2. Å-M skriver:

    Mattan var från oss….

    Tack! Den är super! Puss J

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget. And trackBack URL.

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu