Ny kompis

Små lungor är fortfarande rossliga och det låter som att luftvägarna är lite trånga. Jag gick till barnmottagningen och bad om recept. Vi ska vidga de små luftrören så gott vi kan och vi ska studsa på bollen och andningsgymnastisera så mycket vi bara orkar just nu. För inte vill vi till sjukhus så snart igen. Men pigg är hon även om aptiten inte återvänt riktigt.

Hugo har varit på besök hos sin pappa och fastän tårarna sprutade och han inte alls var redo att åka så blev det bra dagar iallafall. När han väl är där går det bra. Han kom hem med gott humör och en ny kompis.

” Mamma! Vi har fått ett husdjur. Vårt först husdjur!”

Han heter Henrik och kan göra massa konster. Han ser inte ut som jag tänkt mig att husdur gör men men. Stackarn har bott i ett paket. Om man inte drar i snöret, som man inte ser, gör han inte så mycket väsen av sig. Henrik verkar vara en hyvens kille och han är välkommen till oss.

På onsdag kommer förmodligen Dellas efterlängtade stol opch det ska bli väldigt spännande att se henne sitta i den på riktigt! Vi håller alla tummar för att det verkligen blir av nu. Nästa vecka ska vi till OTA (ortopedtekniska avdelningen) och prova ut sittskal samt en mjuk typ av korsett. Vi hoppas på att kunna sitta i gräset och lukta på blommorna i sommar och OTA verkar inte ta så lång tid på sig som hjälpmedelscentrum.

Båda mina älskade barn gillar att bada så jag hoppas att värmen kommer snart så vi kan åka till stranden! Men så länge får badkaret duga…

3 Responses to “Ny kompis”

  1. Nette skriver:

    Det låter som ett husdjur som passar broder Björn ganska bra…. Hoppas vi kan ses i midsommarhelgen, det var så länge sen nu! kram

  2. Ulrika skriver:

    Äntligen ville din sida öppna sig för mig, har provat den senaste veckan men icke… Skönt att höra att inte allt sitter i sirap, utan att ni får den hjälp Della behöver. Ville bara önska en trevlig midsommar, hoppas att vi snart kan boka in en ny träff. Hälsa familjen, kram kram!

  3. Linda skriver:

    Så härligt det är med syskon! Och Hugo verkar vara världens bästa storebror :)

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget. And trackBack URL.

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu