Plötslig händer det

Det går bra! Liten tjej är på G och strålar ikapp med solen. Hon äter mer och mer för varje dag, igår lite för mycket och överflödet kom upp igen.

Det som var en kämpig start på semestern har nu glidit över till en shoppinggalen husvagnssemester… Efter tre dagar i Ullared,med farmor och farfar, undrar jag om vi får plats i bilen hem eller om vi helt enkelt får åka tåg hem, jag och barnen :)

Det har varit varmt men än så länge har inte Della fått vara på stranden. Vi har turats om med att hålla henne sval och fyllt på med vätska mest hela tiden. Men i morgon hoppas vi på att komma iväg, till kusten med sol och bad. Sex dagars antibiotikakur borde gett effekt och vad det gäller allmäntillståndet så är hon tillbaka, den sprudlande, glada tjejen som möter världen med ett leende! En bit kvar men på god väg och vi fortsätter vara vaksamma och försiktiga!

När vi var på sjukhuset lärde sig Della en ny sak och återigen glädjs jag till tårar över de små, små sakerna. När vi gjorde vår vanliga gymnastik och det var dags för armarnas tur, hände det! Hon lyfte sina armar alldels på egen hand, upp över öronen, som i armar uppåt sträck. En så, för oss, självklar sak, är för henne ett stort framsteg. Nu kan vi sträcka på oss, när vi  ”mornar” till oss och det är så kul. Tidigare har hon inte orkat lyfta armarna från underlaget så ni må tro att detta är härligt!!!

Vart semestern leder oss vidare det vet jag inte idag men vi följer med farmor och farfar till de tröttnar på oss. Vi lever det trånga campinglivet och faktum är att jag gillar det!

4 Responses to “Plötslig händer det”

  1. Lisa skriver:

    Härligt att det vänder!! Vad jag bara måste seee när hon lyfter sina armar!
    Ha så skönt, kram till er alla

  2. Liselotte Hermansson skriver:

    Skönt att Liten mår bättre. Ha en fortsatt go semester. Kram

  3. Elisabet skriver:

    ligger en heldel sanning i det Nette skriver ,DOM lär inte tröttna på er , en stolt farmor har ringt och talat om att hon barnvaktar på Della och det går sååå bra . Bättre barnvakter finns knappt ínte förresten , de är kanon , kramar till Della och er andra

  4. Nette skriver:

    Jag sätter gärna mycket pengar på att NI tröttnar på DOM först! Härligt att höra att allt är bra igen med lilla Dellisen. Ha en fortsatt skön semester. kram

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget. And trackBack URL.

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu