Vad vore vi utan vänner?

Jag har nog aldrig haft många vänner men de jag har är riktigt nära vänner!  Sådana vänner man kan lita på, som lyfter en när man har det jobbigt och alltid delar ens glädje!

Mina vänner har jag haft sedan barnsben, någon sen tonåren och ett par stycken nyfunna. O jag älskar dem alla!! De finns här för oss nu och står alltid berdedda att plocka upp skärvorna när hjärtat brister. Men de finns också där och skrattar med en när livet är roligt och hjälper tankarna på annat håll när man behöver vila från det mörka. De kan genom edsc031371n kram, en tanke, en handlingen eller ett ord lindra det som gör så ont! Det här är en handling som fick mina tårar att bränna i ögonvrån. Tack söta Linda!!

I helgen har en av oss fått barn, under dramatiska former men med ett lycklig slut! Jag ser fram emot mer information och bilder! Norge har fått en nytillskott och jag tror den nya lilla tösen kommer att vifta lite med den svenska flaggan också :) Stort grattis till familjen Sjaaeng!!!

Mina gamla och nya vänner berikar mitt liv och jag är er evigt tacksam!! Utan vänner vore livet tomt och ensamt!!

One Response to “Vad vore vi utan vänner?”

  1. Lisa skriver:

    Tack Jessica, jag känner mig träffad. HiHi, det är jag glad för! Tack själv för att du alltid finns och alltid lyssnar, vad det än gäller i mina dalar och toppar…
    Härligt med Norsk/svensk bebbe.
    Vi ses snart. Här har vi en liten Melvin som vaknade med att spy sex gånger..jovisst magsjuk. Men jobba ska jag så får vi se hur det går.
    Hälsa söta Della att vi ses snart! Kraamm

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget. And trackBack URL.

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu