Ett utdrag ur nuet

8.00 Inhalation Adrenalin (för att vidga luftvägarna) + Antibiotika att svälja. 8.15 Inhalation Pulmicort (avsvällnade långtidsbehandling) 8.30 Inhalation natriumklorid (för att spola luftvägarna)

Efter detta, försök till frukost…inte så sugen oftast…men amningen är mysig så det får räcka just nu.

12.00 Inhalation Adrenalin 12.15 Inhalation natriumklorid

Försök till lunch…inte jättegott så amningen tar överhand även här.

16.00 Inhalation Adrenalin 16.15 Inhalation Natriumklorid

Någon form av kvälsmål…går sådär…amning är ordet!

20.00 Inhalation Adrenlin + Antibiotika. 20.15 Inhalation Pulmicort. 20.30 Inhalation Natriumklorid

Så ser dagens schema ut! Jag lyckas inte hålla tiderna så jättebra, de blir ofta översovda…eftersom jag anser att minLilla måste få sova ordentligt också. Inte vill jag väcka henne, det blir hon bara trött och ledsen av.

Jag försöker få till det så gott det går men inte flyter det lika lätt som inne på avdelningen.

Men det här hjälper min lilla att bli friskare och skulle det behövas ännu mer så fixar man det med! Att vara förälder är ett heltidsjobb och att vara förälder till ett sjukt barn är mer än ett heltidsjobb. Så är det bara och de vet alla som har barn!

Jag har tidigare funderat på att vänja sig vid nya saker och just andingen har varit ett stort otäckt moln på min himmel. Nu börjar det skingra sig och jag tror att jag vant mig nu. Vant mig vid att andingen inte fungerar så självklart hos Della som den gör hos oss som är utan sjukdom. Det är fortfarande läskigt men nu är det så här och vad kan jag göra åt det? Det finns hjälp att få och jag måste ju acceptera det så att vi kan leva ett normalt liv.

Della är en spegling av livets mest underbara ting! Hon är strålande glad mest hela tiden! Hon ska inte behöva möta livets svårigheter genom mina fasor. För hennes skull måste jag vänja mig och acceptera!

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu